Hosted E-mail

Waarom?

Vandaag de dag is e-mail niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven. Iedereen heeft een e-mailadres, overvolle agenda en een lange lijst met contactpersonen in de computer en/of telefoon staan.
Het eenvoudige beheren van alle gegevens wordt steeds complexer en het veilig bewaren van al die gegevens is een steeds groter vraagstuk.
Regelmatig krijgen we dan ook de vraag hoe er eenvoudig een agenda gedeeld kan worden met een collega, en of het mogelijk is om even 'simpel' in de mailbox van die collega te kunnen kijken als hij of zij er even niet is.

Hoe?

Met Kerio Hosted Mail van ITG solutions kunt u professioneel e-mails versturen en ontvangen, onderweg of op de zaak. U en uw medewerkers kunnen moeiteloos agenda's en contacten met elkaar delen. Stecom neemt het beheer en de beveiliging van uw zakelijke e-mailomgeving uit handen.

Kostenbesparend

ITG solutions begrijpt dat niet elk bedrijf wilt investeren in een eigen interne mailserver. Vaak is een bedrijf net iets te klein om een eigen mailserver aan te schaffen (hardware/software/licenties) en te onderhouden.
Daarnaast wilt u als ondernemer niet bezig zijn met het beheer van uw e-mailomgeving of u zorgen maken over de back-ups hiervan.

Kerio Hosted Mail

Precies voor dit soort vragen hebben wij onze nieuwe dienst "Hosted Mail" gelanceerd. Alle mail professioneel gehost op onze Kerio Mail servers.
Sterker nog, alle mail wordt veilig bewaard en is altijd en overal, waar u een internet verbinding heeft, beschikbaar.
Wij zorgen ervoor dat u altijd bij uw e-mail,agenda items en contactpersonen kunt. En dat niet alleen, wij zorgen ervoor dat u deze makkelijk kunt bekijken met uw favoriete software pakket. 
Gebruikt u liever Outlook? Thunderbird? Apple Mail? Geen probleem, alle meest bekende pakketten werken bij ons. Of u nu op Windows, Apple of Linux werkt. Daarnaast worden de meeste populaire telefoons en tablets ondersteund, zoals iPhones, iPads, en Android telefoons of tablets. U kunt dus als ondernemer, maar ook prive, gebruik maken van onze servers die reeds voorzien zijn van Kerio Mailserver. U betaalt maandelijks een vast bedrag per mailbox
om gebruik te kunnen maken van deze uistekende e-mailoplossing. Hosted Kerio is dus ideaal voor zowel de ZZP'ers als bedrijven met meerdere e-mail boxen.
Iedereen kan nu dus 24/7 en overal ter wereld klanten te woord staan.

Klik hier voor een overzicht van het aanbod inclusief de prijzen.


Download hier uw probeerversie