Het ITG team

Team visual

Patrick Vermeulen Apple Business Consultant

Patrick Vermeulen

Apple fanaat in hart en nieren. Is sinds zijn 17e al werkzaam in de ICT en in de praktijk zijn kennis opgedaan. Alleskunner, begrijpt de klant en weet waar het over gaat. Lopende encyclopedie voor ontelbaar veel Apple vraagstukken. Kent zijn kwaliteiten; kan snel schakelen, heeft overzicht en weinig woorden nodig. In zijn vrije tijd het liefst met techniek en kluswerk bezig.

David Hoogendam Apple Business Consultant

David Hoogendam

Is vroeg begonnen met werken bij diverse reclame en designbureau's. Door zijn voorliefde en affiniteit met Apple producten bij Apple Benelux als MSC gewerkt. Enthousiast, klantvriendelijk en geduldig. Word blij van tevreden klanten en denkt in oplossingen. Gelooft dat overal wel een app voor is. Nieuwe klanten van Windows naar Apple omgevingen migreren vind hij de leukste uitdaging!

Patrick Top Netwerk / Apple Consultant

Patrick Top

Netwerk en Apple specialist. Kan u alles vertellen over servers, routers, modems, wifi, VOIP-telefonie en VPN verbindingen en ga zo maar door. Houd van solide oplossingen en werkt tot in het detail. Na zijn IT-opleidingen begonnen als Apple ICT'er en in ruim 12 jaar zeer ervaren in het beheren de meest uiteenlopende ICT-oplossingen. Levensgenieter, en in zijn vrije tijd het liefst met zijn gezin bezig.

Gert van den Top Softwaredevelopment

Gert van den Top

Is zijn loopbaan begonnen in de groensector. Vind ook dat het beter kan en is ruim 25 jaar geleden begonnen met de ontwikkeling van efficiƫnte bedrijffsoftware. Werkt al zo lang hij kan herinneren met Apple. Enthousiast, energiek en helpt ondernemingen graag naar een hoger niveau. Denkt mee en kent zijn kansen. Richt zich voornamelijk de ontwikkeling van zijn betrouwbare softwareoplossingen.

Alwin van Wessel Netwerk / Apple Consultant

Alwin van Wessel

Jong, leergierig en betrouwbaar. Heeft een opleiding ICT/Netwerkbeheer genoten waardoor hij ook de nodige kennis heeft van Windows (server) omgevingen. Is in het verleden door het (voorheen) Stecom-team enthousiast gemaakt voor Apple hard- en software en hier veel kennis mee opgedaan. Houd van sport; voetbal,en brengt zijn vrije tijd graag door met vrienden en familie.