4K editing met Synology NAS

100 Terabyte opslag nodig? Of toch 200 Terabyte? 10 Gigabit netwerk koppeling? Of toch 20 Gigabit?

Met Synology bouw je wat je nodig hebt. 

 

Synology is hét product wat je wilt als je een storage oplossing nodig hebt.

Voor 4K video's heb je een gigantische hoeveelheid troughput nodig om realtime te kunnen editen. Synology heeft opslagsystemen welke geschikt zijn om in een netwerk met meerdere werkstations realtime te kunnen editen.

Of je nou met twee of twintig werkstations wilt editen, met een Synology NAS ben je schaalbaar en heb je altijd een passende oplossing.

 

 

De kracht van Synology zit het onder andere in de uitbreidbaarheid en schaalbaarheid. Zo kan je schijven van maar liefst 20TB per stuk plaatsen. In bijvoorbeeld een 12 bay NAS kom je dan uit op 240 Terabyte opslagcapaciteit.

Maar data goeit altijd harder dan je lief is. Wil je na twee jaar toch meer dan hoef je niet het hele systeem te vervangen. Met een uitbreidingsunit kan je eenvoudig de capaciteit verdubbelen.

Daarnaast beschikt de Synology over interne uitbreidingssleuven. Hier kan je bijvoorbeeld een Fiber Channel netwerkkaart toevoegen om een netwerkverbinding van 10 Gigabit te creëren. En wanneer dat niet voldoende is kan je deze uitbreiden tot maar liefst 40 Gigabit. Je hebt dan een netwerksnelheid van maar liefst 5 Gigabyte per seconde.

Een ander zeer waardevolle toevoeging is het toepassen van speciale Caching SSD's. Hiermee verhoog je de werksnelheid enorm.

 

Maar hoe backup je 100TB aan data?

Ook daar zijn goede oplossingen voor. Er zijn mogelijkheden om een gespiegeld systeem op een interne of externe locatie te plaatsen.

Een andere interessante optie is Cloud Sync. Hiermee kunnen we ook grote hoeveelheden data backuppen naar de cloud. 

 

Interesse in een fantastische oplossing voor video editing? Bel of mail met ITG solutions.

Behoefte aan een goed advies?
Neem contact op

Meer over Cloud, Hardware en Netwerk