De beste in de cloud: Dropbox

In de cloud werken? Wat ons betreft doe je dat niet omdat het hip is maar alleen met een duidelijk doel en concrete voordelen.

En laten we die nou net toevallig hebben: Dropbox Business.

Dropbox is een online opslag voor al je data. Het werkt op je Mac, Windows PC, iPhone enz. Dropbox heeft voor alle grote platformen een App.

Waarom is Dropbox de beste?
Met Dropbox heb je direct vanaf je Mac toegang tot al je bestanden. Ook al is bijvoorbeeld je MacBook uitgerust met 'slechts' een 250GB SSD, dan nog heb je toegang tot vele terabytes aan data. Dit doet Dropbox door gebruik te maken van Smart Sync.

 

Met Smart Sync bepaal je zelf wat je online en offline gebruikt. Hiermee werk je direct op je Mac met de projecten die spelen. Zijn projecten afgerond dan schakel je ze terug naar de online modus, en nemen ze geen ruimte meer in beslag.

 

Of je nu ontwerper, video editer, architect of adviseur bent, Dropbox is zo in te richten dat het past bij jouw manier van werken. 

 

 

Je manier van werken past in Dropbox, je manier van samenwerken ook. Dropbox biedt slimme en eenvoudige tools om concepten met je klanten te delen en samen te werken met derden. Door middel van een link kan je grote bestanden veilig delen via internet.
Ook kan je klant bestanden aanleveren voor een nieuw project. Je krijgt direct een melding als ze zijn geupload zodat je aan de slag kan.

 

Met dropbox heb je overal en altijd toegang tot je bestanden. Werken vanuit huis of bij de klant is net zo makkelijk als werken op kantoor. Dropbox heeft ook een App voor de iPhone, iPad en Android en je kan je bestanden via een browser benaderen.


Werken met Dropbox is natuurlijk iets anders als met een traditionele server. Het valt of staat met een goede inrichting. ITG solutions helpt je bij het overstappen. We richten Dropbox voor je in, installeren het op alle werkplekken en geven óók de instructie hoe ermee aan de slag te gaan. Daarom kies je voor ITG!

 

Ja, ik wil ook Dropbox
Neem contact op

Meer over Cloud