Wie zijn de mensen?

Apple fanaat in hart en nieren. Is sinds zijn 17e al werkzaam in de ICT en in de praktijk zijn kennis opgedaan. Alleskunner, begrijpt de klant en weet waar het over gaat. Lopende encyclopedie voor ontelbaar veel Apple vraagstukken.

Kent zijn kwaliteiten; kan snel schakelen, heeft overzicht en weinig woorden nodig. In zijn vrije tijd het liefst met techniek en kluswerk bezig.

 

 

Is vroeg begonnen met werken bij diverse reclame en designbureau's. Door zijn voorliefde en affiniteit met Apple producten bij Apple Benelux als MSC gewerkt. Enthousiast, klantvriendelijk en geduldig.

Word blij van tevreden klanten en denkt in oplossingen. Gelooft dat overal wel een app voor is. Nieuwe klanten van Windows naar Apple omgevingen migreren vind hij de leukste uitdaging!

 

 

Netwerk en Apple specialist. Kan u alles vertellen over servers, routers, modems, wifi, VOIP-telefonie en VPN verbindingen en ga zo maar door. Houd van solide oplossingen en werkt tot in het detail.

Na zijn IT-opleidingen begonnen als Apple ICT'er en in ruim 12 jaar zeer ervaren in het beheren de meest uiteenlopende ICT-oplossingen. Levensgenieter, en in zijn vrije tijd het liefst met zijn gezin bezig.

 

 

Behulpzaam, leergierig en betrouwbaar. Heeft een opleiding ICT/Netwerkbeheer genoten waardoor hij ook de nodige kennis heeft van Windows (server) omgevingen.

Is in het verleden door het (voorheen) Stecom-team enthousiast gemaakt voor Apple hard- en software en hier veel kennis mee opgedaan. Is begonnen bij ITG als stagiair maar past zo goed in het team dat hij maar is gebleven!

 

 

Is zijn loopbaan begonnen in de groensector. Vind ook dat het beter kan en is ruim 25 jaar geleden begonnen met de ontwikkeling van efficiënte bedrijffsoftware. Werkt al zo lang hij kan herinneren met Apple.

Enthousiast, energiek en helpt ondernemingen graag naar een hoger niveau. Denkt mee en kent zijn kansen. Richt zich voornamelijk de ontwikkeling van zijn betrouwbare softwareoplossingen.

Het team ontmoeten?
Neem contact op